Oct 16, 2014

ArtSCAPE pred vratima




Da li ste nekada slučajno naišli na slike nekog fenomenalnog događaja i mnogo vam je krivo što niste bili tamo? Možda ste negde i načuli da se nešto organizuje ali niste znali datum. I onda vam na facebook-u samo jednog dana osvanu fotke gomile srećnih i nasmejanih ljudi. Igraju, pijuckaju, razgledaju neke uberkul stvari. I mislite u sebi: "E pa džaba sad fotke kada je događaj prošao, a mene nije bilo tamo". Obrnimo situaciju ovaj put.

Ovo je Artscape. Rođen je negde baš pred decembar prošle godine. Iako je na početku zamišljen kao mali projekat sa zadatkom da okupi underground umetnike, odmah se videlo da će biti veliki. Zoki i Kim vredno rade na tome da svoju viziju prenesu u stvarnost. I kao neko ko se povremeno lepo isćaska sa Kim, mogu vam reći da u tome u potpunosti uspevaju. Sećam se njenih priča pred prvi Artscape koji je održan u februaru. Koliko je energije i želje za savršenim događajem uneto u njega. I bio je takav. Pun pozitivne energije, prijateljske atmosfere, divnih ljudi, umetničkih duša i nasmejanih lica. Jer Artscape nije samo prodajna izložba. On je događaj. Muzika, performansi, radionice, slike, odeća, nakit i najvažnije dobri ljudi. Sve je to Artscape. 


Ovako je bilo u februaru...










Ovako je bilo u maju ...











Dobra preporuka za predstojeći Artscape zar ne? Vidimo se zato 18. oktobra u Novom Sadu, u klubu Quarter. Dođite, doživite i budite i vi na ovim fotografijama.

No comments:

Post a Comment